EYE HR

EYE i European Institute for Industrial Leadership potpisali Memorandum o suradnji

U srijedu, 5. rujna, EYE (European Young Engineers) je potpisao Memorandum o suradnji s Europskim institutom za industrijsko vodstvo, eng. European Institute for Industrial Leadership (EIIL).

Potpisivanje memoranduma uslijedilo je tijekom događaja serija konferencija EIIL-a na temu ‘Managing Talent in an Increasingly Freelance Workplace’ na kojemu je govor održao i zamjenik glavnog tajnika EYE-a, Frederik Schulze Spüntrup.

EYE & EIIL…

Kao što je već poznato EYE je neprofitna udruga koja predstavlja preko 250.000 mladih inženjera i studenata diljem Europe iz 20 nacionalnih udruga članica te preko 16 zemalja. EYE Hrvatska jedna je od članica EYE-a, stoga ovaj memorandum donosi jednake dobrobiti i za EYE HR.

IMG_9885
Zamjenik glavnog tajnika EYE-a, Frederik Schulze Spüntrup tijekom govora na konferenciji EIIL ‘Managing Talent in an Increasingly Freelance Workplace’ / Izvor: Fotografija u vlasništvu EIIL-a

EIIL pomaže industrijskim kompanijama privući, zadržati i razvijati sljedeće generacije lidera. Zajedno sa svojom mrežom članova na globalnoj razini, partnerima i individualnim osobama EIIL istražuje probleme s kojima će se lideri suočavati na svojim radnim mjestima u budućnosti. Znanje se usvaja kroz istraživački konzorcij te se razmjenjuje kroz aktivnu mrežu preko konferencija i radionica.

Članovi i partneri EIIL-a su kompanije i industrijske udruge te partneri za širenje iz sektora kemije, građevine, autoindustrije i sl.

Što će Memorandum donjeti?

Glavni cilj ove kooperacije odnosno potpisivanja memoranduma je postaviti dugoročnu i blisku kolaboraciju između EYE-a i EIIL-a kroz različite aktivnosti.

Obje strane izrazile su zadovoljstvo potpisivanjem memoranduma te se nadaju kako će se time unaprijediti događaji koje obje organizacije organiziraju u vidu aktivne razmjene govornika i sudionika.

IMG_9886 (1)
Slika: Potpisivanje Memoranduma o suradnji; s lijeva na desno: Frederik Schulze Spüntrup (zamjenik glavnog tajnika EYE-a), Hanno Brümmer (SVP, Polyurethanes globalni voditelj za proizvodnju i tehnologiju u Covestro) i Steven Price (Direktor EIIL-a)) / Izvor: Fotografija u vlasništvu EIIL-a

Aktivnosti memoranduma obuhvaćaju kontinuiranu razmjenu informacija na događajima i projektima organizacija. Također potiče se zajedničko publiciranje informacija o pojedinostima kao što su projekti organizacija putem dostupnih PR kanala (društvenih mreža, web stranica i sl.).

Advertisement

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s