EYE HR

EYE HR je skraćenica za European Young Engineers Hrvatska. To je organizacija koja je dio Hrvatskog inženjerskog saveza. EYE HR u siječnju 2018. godine postala je dio Europske organizacije EYE. EYE okuplja 22 članice koje su inženjerske organizacije sa područja cijele Europe. Glavne aktivnosti EYE-a su trodnevne konferencije koje se održavaju dva puta godišnje u gradovima diljem Europe.

Postani član EYE HR – budi dio pozitivnih promijena

Prva EYE konferencija održana je 1995. godine u Amsterdamu i od tada se održavala u velikom broju Europskih gradova poput Londona, Hannovera, Rotterdama, Dublina, Budimpešte, Helsinkija, Kopenhagena, Pariza, Sofije, Sarajeva, Valette, Lisabona i mnogih drugih.

Misija

Misija EYE HR-a je okupljanje i povezivanje mladih inženjera iz svih područja na razini Republike Hrvatske i Europske Unije, poticanje njihove mobilnosti i konkurentnosti na domaćem i stranom tržištu te kontinuirano promoviranje važnosti inženjerskih struka u društvu i gospodarstvu.

Vizija

EYE HR želi biti ravnopravna članica Organizacije European Young Engineers te vodeća Udruga u povezivanju mladih inženjera na razini Republike Hrvatske. Kroz razmjenu iskustava, poticanje zajedničkog djelovanja, veću komunikaciju i mobilnost želimo stvoriti hrvatskim i europskim mladim inženjerima veće mogućnosti djelovanja i zapošljavanja. Time se inženjerskim strukama u konačnici žele poboljšati mogućnosti za dodavanjem većih vrijednosti društvu i gospodarstvu. Na taj će se način inženjerske struke bolje pozicionirati u društvu, ukazati na njihovu važnost za razvoj te doprinijeti samoj promociji inženjerske struke.

Želite li nas kontaktirati to možete učinit na sljedećoj poveznici.

Advertisement