EYE@Madrid 2019

Sljedeća EYE konferencija održat će se u predivnoj zemlji – Španjolskoj. U glavnom gradu Madridu već su u tijeku pripreme za nadolazeću konferenciju EYE@Madrid, a već su otvorene i pred-registracije.

Prijavite se na EYE HR Newsletter

Konferencija će se održati u periodu od 17.-20. listopada ove godine. Najavljeni govornici bit će vrhunski inženjeri, ali i osobe koje kroje Europsku politiku. Uz to, pripremaju se i odlične posjete industriji – Airbus, Telefonica i IVECO. Ne čekajte da se sve karte rasprodaju, postanite dio EYE priče i rezervirajte svoje mjesto sada.

ŽELIM REZERVIRATI

Što su EYE konferencije?

EYE konferencije organiziraju se dva puta godišnje u gradovima diljem Europe. To su trodnevne konferencije koje se sastoje od posjete industriji, radionica, gala večere i razgledavanja grada. Ovi događaji godišnje spoje stotine mladih inženjera iz više od 20 država Europe.

Radionica “Design a truck for 2050” u sklopu konferencije EYE@Eindhoven 2019

Zašto su EYE konferencije dobre za mene?

EYE konferencije vrhunska su platforma za networking, učenje i dobivanje šire slike o inženjerstvu u drugim državama. Uz to, mladi se na ovakvim događajima dobro zabave, motiviraju i steknu puno novih prijateljstava.

Konferencija EYE@Eindhoven

Iskustva drugih

Primjere kako je bilo na EYE konferencijama možete pročitati i u našim izvještajima i fotogalerijama. Uz to, stojimo vam na raspolaganju ukoliko imate dodatnih pitanja 🙂

Advertisement