EYE@MALTA 2018

U periodu od 4. do 7. listopada 2018. godine na Malti će se održati druga ovogodišnja EYE konferencija. Nakon uspješne konferencije u Sofiji gdje se skupilo mnoštvo mladih inženjera raznih usmjerenja iz čitave Europe, EYE se seli na predivan mediteranski otok Maltu.

Ako želite naučiti nove stvari, probati Maltešku hranu i upoznati Maltešku kulturu prijavite se za EYE@Malta konferenciju mladih inženjera. Prijave se mogu napraviti preko poveznice.

Neki od predavača već su predstavljeni, a jedan od njih je i dr.ing. Marc Anthony Azzopardi, istraživački koordinator u ASTREAi – istraživačkoj grupi za kozmički elektricitet na Sveučilištu Malta. Marc surađuje na izgradnji prve svemirske letjelice koja se razvija na Malti. Osim toga surađuje i na projektu MEMENTO – Research and development projektu u sklopu kojeg se razvijaju high performance kamere bazirane na Marcovim patentima.

Još jedan od vrhunskih predavača o kojima ćete moći slušati na EYE@Malta konferenciji je i prof.ing. Tonio Sant. Tonio je profesor na Zavodu za mehaničko inženjerstvo na Sveučilištu Malta. 1999. godije Tonio je završio i doktorat o energiji vjetra i to na Sveučilištu Delft. Tonio je voditelj FLASC projekta koji uključuje novi i patentirani offshore koncept plutajućih skladišta energije.

Više informacija o svim predavačima saznajte na poveznici.

Advertisement