Humanitarne akcije

EYE CROATIA SUDJELUJE U HUMANITARNIM AKCIJAMA

EYE CROATIA u svome radu senzibilizira i potiče svoje članove, ali i širu javnost na pomaganje i doniranje sredstava humanitarnim udrugama čiji rad podupiru kroz različite kanale.

Tijekom prosinca 2019. održana je humanitarna akcija pod nazivom „Zajedno možemo više“ tijekom koje je su se prikupljala novčana sredstava od članova EYE HR-a. Novac je doniran Udruzi Krijesnica koja pomaže djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima.

I ove godine povodom božićnih blagdana, EYE Croatia sudjeluje u humanitarnoj akciji ”Pomaganje je uvijek IN” kako bi djeci koja nemaju zadovoljavajuće životne uvjete omogućili da za vrijeme blagdana osjete blagdansku atmosferu te duh solidarnosti i zajedništva. Članovi naše udruge će u sklopu ove humanitarne akcije organizirati i besplatne edukativne radionice za djecu, na kojima mogu steći osnovna znanja i vještine u području STEM-a. Glavni cilj takvih radionica je upoznavanje djece i mladih s aktivnostima koje odgovaraju na njihove potrebe za stvaranjem i učenjem te razvijanje svijesti o važnosti timskog rada.

Zajedno možemo više!

Advertisement