EYE HR

Online predavanje “Uvod u umjetnu inteligenciju”

PRIJAVE SU ZAVRŠENE

Nakon uspješno održane radionice “The future of transport” novo predavanje u organizaciji EYE Croatia je “Uvod u umjetnu inteligenciju”. Što je umjetna inteligencija, zašto je nastala, kako utječe na naš život i još puno toga objasnit će nam Velimir Žagar, menadžer u vodećoj svjetskoj tvrtci u uslugama revizije, poreza, strategije, transakcija i poslovnog savjetovanja – Ernst & Young.

KADA? U srijedu, 16. prosinca 2020. u 17:00 sati

Velimir je Innovation lead u CX, Digital & AI timu u EY Hrvatska. Iskusan je inovacijski menadžer sa preko 17 godina iskustva čije se bogato iskustvo proteže od izrade tehnološki naprednih rješenja, preko upravljanja razvojnim timovima do upravljanja inovacijama i razvojem proizvoda.
Svakodnevni posao mu je otkrivanje načina kako tehnologija može poboljšati poslovanje i živote ljudi. Kroz različite inicijative i programe koji uključuju razvoj i dokaz koncepata, postavljanje strategija, studija izvodivosti i izrade prototipa dolazi do najboljih rješenja za klijente. Takva rješenja imaju za cilj dugoročno olakšati poslovanje i stvoriti kompetitivnu prednost na tržištu.

Poznaješ li nekoga kome bi ovo predavanje bilo zanimljivo? Podijeli ovaj event s prijateljem i pomozi nam da što više ljudi čuje za ovaj događaj.

Advertisement

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s