EYE HR

Što je EYE HR?

EYE HR je skraćenica za European Young Engineers Hrvatska. To je organizacija koja je dio Hrvatskog inženjerskog saveza. Uskoro će postati i dio europske organizacije European Young Engineers. EYE okuplja 22 članice koje su inženjerske organizacije sa područja cijele Europe. Glavne aktivnosti EYE-a su trodnevne konferencije koje se održavaju dva puta godišnje u gradovima diljem Europe.

Prva EYE konferencija održana je 1995. godine u Amsterdamu i od tada se održavala u velikom broju Europskih gradova poput Londona, Hannovera, Rotterdama, Dublina, Budimpešte, Helsinkija, Kopenhagena, Pariza, Sofije, Sarajeva, Valette, Lisabona i mnogih drugih.

26172338_1625776520798813_7219795258219885769_o
Konferencija EYE@Bristol 2017

EYE Hrvatska trenutno je u procesu nastajanja i nakon što je usvojen statut u prosincu 2017. godine sljedeći korak je pristupanje EYE-u. Pristupanje će se dogoditi 13. siječnja na Vijeću EYE-a u Luxembourgu gdje uz pomoć Hrvatskog inženjerskog saveza EYE HR šalje svoja dva predstavnika – predsjednika EYE HR Marina Dokozu i zamjenika predsjednika EYE HR Božu Cicvarića.

Trenutno su u tijeku prijave za nadolazeću konferenciju u Ohridu u Sjevernoj Makedoniji. Više informacija o događaju moguće je dobiti putem poveznice. EYE HR trenutno ne pokriva troškove putovanja i osoba koja želi prisustvovati konferenciji treba sama organizirati putovanje.

Ukoliko imate pitanja slobodno nas kontaktirajte na eye.croatia@gmail.com ili na 098260172

Advertisement

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s